m

VIZIUNE

Designul de interior, situat la intersecția dintre estetică și funcționalitate reprezintă punctul focal al demersului nostru creativ. Cu fiecare proiect ne propunem sa descoperim acea frumusețe ascunsă a lucrurilor, a spațiilor și poate în final și pe cea a oamenilor, ca beneficiari ai spațiilor create de noi.

Credem ca organizarea în plan și coordonatele spațiale influențează în mod direct modul de desfășurare a activităților umane. Activitățile necesare se vor desfășura în orice condiții, însa activitățile sociale au nevoie de un context favorabil pentru a exista. Privit în extreme, un spațiu poate fi perceput ca fiind tensionat sau relaxat, impozant sau primitor, intimidant sau jovial. Modul de organizare spațiului poate încuraja sau descuraja în egala măsură comunicarea și interacțiunea umană, fie doar prin prisma modului de dispunere în plan a corpurilor de mobilier, a registrului cromatic ales ori a tonalității și amplasamentului schemei de iluminat interior.

Punctul de pornire al fiecărui proiect este reprezentat de dorințele și cerințele beneficiarilor precum și de caracteristicile spațiului care urmează a fi transformat. Din el derivă ideile, intențiile și intervențiile propuse ce în final se coagulează într-un concept de design de interior.

Ne propunem să rezolvăm probleme de natură funcțională iar ulterior, adăugând tușe estetice și elemente umane, să cream un interior plin de emoție și personalitate.

m